СТРАШНА ТРАГЕДИЈА УТРОВО ВО 05:15 ЧАСОТ: Месечарење однесе во смрт 13 годишно дете

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА УТРОВО ВО 05:15 ЧАСОТ: Месечарење однесе во смрт 13 годишно дете
Рано изутринава, околу 05:15 часот во населбата „Емин Матраџиу“ во Елбасан, Албанија, 13-годишниот А.М. ,починал на местото каде случајно паднал од терасата на станот каде што живеел со семејството.
Според првичните испитувања, се чини дека 13-годишникот имал проблеми со спиењето (страдал од сомнабулизам, месечарење), а во моментот на падот од балконот, 13-годишникот бил сам во станот.

error: Content is protected !!