(ВИДЕО) Хит на сезоната во Охрид – Жена бега од апартман без да плати

Видеото е на крајот од текстот.

Го имаме победникот за оваа летна сезона. Нема збор – нема конкуренција.

На надзорни камери во Охрид се гледа како жена бега од апартманот каде била сместена без да плати за услугата.

Во прилог погледнете го видеото на порталот powerinfo.mk – ОВДЕ

error: Content is protected !!