ФОТО: Гледачите во шок, како и сите во серијата: Лејла почина – најблиските во тага на серијата „За семејството“

ФОТО: Гледачите во шок, како и сите во серијата: Лејла почина – најблиските во тага на серијата „За семејството“

Вистинска драма се случува во турската серија „За Семејството“, каде во последната епизода, која се емитува во моментот животот го загуби Лејла.
Убавата и паметна девојка се најде во погрешно место на погрешно време, односно дојде до информација која ќе откриеше многу работи, поради што нејзината другарка Сусем ја турна.
Лејла неколку денови се бореше во болница, но на крајот не успеа и почина. Во моментот кога траеше последната битка, нејзинот брат во очај изговори:


Што и се случува на сестра ми, што и прават – нека ми каже некој нешто, вели нејзиниот брат Дога.


Те молам Лејла, те молам отвори ги очите. Што и прават, сестро моја, отвори ги очите ти се молам, ве молам кажете ми нешто, додава нејзиниот брат Дога.


Лејла имала потпишано барање, доколку случајно почине млада, нејзините органи да бидат донирани. За сето тоа требаше потврда да даде Дога, нејзиниот брат во солзи одговори потврдно.

Бонус видео: Бугарка ја промовира Бугарија во Занзибар

error: Content is protected !!