За инат на бившата: Барам девојка од Прилеп или Битола за одмор на Канарските Острови – се е платено
Вели дека е поштен и дека се прави за инает на бившата. Има само еден услов. Не сакал вмровки, за да не слушал патриотски муабети.Барам придружничка за на одмор на Канарски острови платена авионска карта цел пансион за двајца, џепарлак 400 евра.
Предност имаат бринети, Битола или Прилеп, без никаква обврска кон мене, немам никаква маана освен инает кон бившата.
Повеќе информации во инбокс, се ќе биде како што е редот. Прашајте кај сакате, чесен сум и најважно вмровки стоп не сакам на одмор да слушам патротски глупи муабети, пишува тој и додава:

Се што ветив е загарантирано.

error: Content is protected !!