СТРАОТНИ СНИМКИ: Цело Тетово и околината во МРАК

Видеото на крајот од текстот

Според РЦУК – Тетово тоа е поради пад на 110 кв извод на Тетово од 20:10 часот.

Според информациите без електрична енергија е цел град Тетово и околината.

Екипите на ЕВН се на терен и работат на отстранување на дефектот.

ЦУК информира дека во 20:20 часот дефектот во Тетово е отстранет.

Моментално снабдувањето со електрична енергија во Тетово е нормализирано.

error: Content is protected !!