ФОТО: Сообраќајка на „Партизанска“, на местото има полиција, болничка, автобус на ЈСП и луксузно возило

ФОТО: Сообраќајка на „Партизанска“, на местото има полиција, болничка, автобус на ЈСП и луксузно возило


Сообраќајка се случила вечерва на “Партизанска”.


На местото има полиција, болничка, автобус на ЈСП и луксузно возило марка ауди q8 со странски таблички.


Засега нема дополнителни информации за настанот и за тоа дали има материјална штета или повредени, но сообраќајот се одвива по една коловозна лента и со насоки од полиција.

error: Content is protected !!