ФОТО: 9-ти април во Македонија: Силно вее снег – еве на кои локации

ФОТО: 9-ти април во Македонија: Интензивно вее снег – еве каде
Не, не е шега. Вее снег во Македонија доцна вечерва на 9-ти април.
Веста продолжува веднаш по рекламата:
Веста продолжува веднаш по рекламата:
Интензивни снежни врнежи вечерва во Маврово.
Дрвата, но и улиците се целосно под снежна покривка.

error: Content is protected !!