(ВИДЕО) Пpетeпан наставник по физичко 59 години откако ce*cyално вознемирувал 13 годишна учeничка

(ВИДЕО) Пpетeпан наставник по физичко 59 години откако ce*cyално вознемирувал 13 годишна учeничка

Наставникот по предметот Физичко воспитување во Тепелена, 59-годишниот Клеант Лачи, се огласи за медиумите по наси лството што вчера некои лица го употребија врз него.

Тој рече дека инци дентот започнал во моментот кога излегол од куќата и три лица во автомобил го повикале на кафе.

Лачи рече дека освен марката на автомобилот „Ауди“ не се сеќава на други податоци, а рече дека во моментот кога автомобилот излегол на значително растојание од неговата куќа, трите неидентификувани лица неочекувано го уди paле.

„Почна од дома. Влегов во кола без да ги знам како личности, но ми се допаднаа затоа што ми кажа еден професор и рече дека ќе пиеме кафе.

Во автомобилот ме однесоа на неглавен пат, далеку од мојата куќа, а потоа ме уд рија таму.

Имало три лица, возачот и уште двајца. Не се сеќавам на регистарските таблички, но ми се чини дека колата беше од типот ‘ауди’.

Не знам дека сум имал конф ликт со некого, ништо не ми кажале, ме удриpaa ненадејно.

Влегов во кола затоа што ми рекоа дека ќе пиеме кафе. Во моментот на првиот уд ар излегов од автомобилот.

Луѓето беа на различни возрасти. Бев спомнат во моментот, влегов на место да се исчистам и потоа се качив со такси“ – изјави Лачи.

59-годишникот рекол дека првпат ги видел тројцата кои кога го поканиле на кафе го нарекле „професор“.

Наставникот меѓу другото рече дека немал конф ликт со ниту едно лице и се уште не ја разбира причината за насил ството врз него.

„Досега не сум имал никакви конф ликти. Првиот пат кога ги видов како луѓе, воопшто не ги познавав. Се уште не можам да разберам зошто ме пре теп аа“ – заклучи 59-годишниот.

Во меѓувреме, попладнево, авторот на инци дентот, Алви Ѓулмени, се предал на поли цијата во Тепелена, кој признал дека тој го тeп aл професорот по физичко, тврдејќи дека 59-годишниот се**уално ја возне мирувал неговата 13-годишна стара сестра која е ученичка 9 годишно училиште во Тепелена.

error: Content is protected !!