Кумановка откри: Марко ме остави пред олтар, замина со кумата во Америка – загинаа во несреќа

Две девојки од Куманово, Ивана и Симона, биле најверни другарки уште од раѓање. Заедно учеле да одат, заедно оделе на училиште, и уште од деца правеле планови за своите свадби како сите девојчиња. Така, пораснале и дошол денот кога Ивана треба да стапне на лудиот камен со избраникот и да го каже судбоносното ДА.

– Ми честитаа сите, а тогаш се свртев и видов дека ја нема Ивана вели Симона .
Таа не паничела мислела најпрво дека е шега, а потоа откако половина час не можеле да ја најдат . Настанал општ хаос а Марко кој лудувал по згодната Симона и заедно со неа скроил план да ја остави Ивана пред олтар ја искористил ситуацијата, се качил на мотор и заминал.
Ја остави жената која требаше да му биде сопруга само поради згодната девојка која можеби еден ден него ќе го остави.
– Жал ми е што таа ќе ми беше кума, се се случи намерно и јас тоа не можам да го исправам никако. Навистина ме предаде, вели Ивана за Симона . Сепак таа решила да продолжи со животот и покрај што ја турнал на дно, а за двајцата предавници не слушнала ништо по тој ден откако деновиве и јавиле дека загинале во сообраќајка во Америка.

error: Content is protected !!