(Видео) Нa Ламбе му подарија кибрит: Пејачот откри што ќе направи со него

(Видео) НА Ламбе му подарија кибрит: Пејачот откри што ќе направи со него

Водителот Мими Марковски му подарува кибрит на пејачот Ламбе Алабаковски, и му вели: Може ќе ти се најде некогаш пак во животот!

Палењето на влезната врата на бугарскиот културен центар „Ванчо Михајлов“ во Битола претставуваше нов пресек во кариерата на битолскиот пејач Ламбе Алабаковски.

Очигледно, еуфоријата во Градот на конзулите за потегот на Ламбе сѐ уште е на високо ниво. Тоа се гледа и по најновото негово гостување во поткастот на Мими Марковски, кога водителот му подарува кибрит, и му вели: Може ќе ти се најде некогаш пак во животот!

Ламбе ја сфати шегата и го прими подарокот.

Во продолжение погледнете го видеото:

@mimi4u16 Кибрит #tiktokmakedonija???????? #bitola???????? #makedonija???????? #2023 #yugo #tiktok ♬ original sound – Mimi Markovski

error: Content is protected !!