Гужвите за Велигден почнаа: Редици возила на „Богородица“ стојат во место и до еден час

Гужвите за Велигден почнаа: Редици возила на „Богородица“ стојат во место и до еден час

Празничните гужви за велигденските празници започнаа.

На граничниот премин „Богородица“ се забележани редици возила, додека утринава немаше поголеми задржувања.

Според информациите, за влез во Грција се чека и до еден час.

Според АМСМ, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата.

error: Content is protected !!