Пожар во Владимирово, гори куќа и плевна

Опожарена е плевна и стара куќа во поголем обем во село Владимирово, јавуваат од ТППЕ Берово преку Центарот за управување со кризи.

Пожарот го гаснат 3 противпожарни моторни возила и 6 пожарникари.

Екипа на ТППЕ Берово се уште е на терен заради догасување и превенција, објави ЦУК.

error: Content is protected !!