(ВИДЕО) Тепачка во супермаркет во Неготин: Стари и млади во клинч поради евтино месо, луѓето си фрлаа гајби

(ВИДЕО) Тепачка во супермаркет во Неготин: Стари и млади во клинч поради евтино месо, луѓето си фрлаа гајби

Ново туркање и општo лудило пламна поради пониската цена на месото, a oвој пат „сцената“ беше познат синџир на супермаркети во Неготин, во Србија.

На социјалните мрежи се појави и снимка од тепачката на која се гледа како луѓето брутално грабнуваат месо од гајби кои се уште не стигнале да бидат изложени во продавницата, а се симнуваат од палетите.

И тоа не е се, луѓето по случаен избор ги фрлале празните гајби со месо на сите страни, еден кон друг, поради што една гајба удри жена по глава.

А потоа поради зголемен „надворешен притисок“, човекот за миг заврши на подот, но не го испушти месото.

Пред само една недела слична ситуација се случи на пазарот во Борча, а и во Лесковац, кога луѓето се туркаа за поевтини ќебапи.

@helobibi97 #lidl #negotin ♬ original sound – CopyPasta

error: Content is protected !!