(ВИДЕО) Пресекоа лента на нов мост, а тој се урна во истиот миг

Неверојатна снимка се појави на социјалните мрежи.

Истата се случува во африканската држава Конго, каде функционери во функција пуштаат нов мост.
И додека се сече лентата, новиот мост попушта и започнува да паѓа, а на него стојат и луѓето кои ја сечат лентата.

Ова видео за краток период стана вистински хит на социјалните мрежи, бидејќи речиси и да нема човек кој не го сподели.
Среќа е што нема повредени.

Еве го видеото:

error: Content is protected !!