Се сеќавате ли на Зумбул ага – погледнете како изгледа сега, ќе останете без збор (ФОТО)

Зумбул – ага денес излгеда фантастично, а жените се уште лудуваат по него.
Зумбул ага беше еден од најинтерсните ликови во турската хит серија „Величенствениот“, па затоа и оваа улога стана како „лична карта“ за Селим Бајрактар.
Сепак затечен од сенката на Зумбул ага, како што вели тој го следи насекаде и едвај чека нова улога за да излезе од неа.

Иако во серијата делува малку женствено, во вистински живот тој е со брада и е вистински заводник, така да тешко би го препознале.
Погледнете како изгледа:

error: Content is protected !!