Ако маж ги прави овие работи значи дека „до уши“ е заљубен во вас – ама не сака да признае

Жени, лекција после која лесно ќе знаете многу работи кои не сакаат мажите да ги кажат.

Ова се неколку знаци кои покажуваат дека мажот до уши е вљубен во вас:
Внимателно ве слуша дури и доколку половина час драматично му ја објаснувате караницата со колешка од работа.

Очите му светат кога тој ве гледа. Неговиот поглед ја открива неговата состојба и расположение.
Разговорите на типично женските теми за мажите се крајно здодевни. Ако вие забележувате дека тој го чул она што сте го кажале на претходниот состанок и го запомнил, ова е повторно доказ дека тој има интерес за вас.

Често го сретнувате на местата каде што одите. Тој точно знае каде сакате да излезете и намерно доаѓа на „вашето“ место за да ве гледа.
Тој внимателно ве слуша и никогаш не ве прекинува.

Има доза на грижа кога сте околу него. Забрзаното дишење и честиот поглед на страна укажуваат на тоа дека тој е позитивно вознемирен кога е до вас. И тоа е јасен знак дека му се допаѓате.
Му се допаѓаат вашите шеги и секогаш се смее на нив, бидејќи ги наоѓа за доста забавни.

Вљубениот маж ќе ги сподели со вас неговите емоции и тоа што го чувствува иако сите знаеме дека тоа кај мажите е многу ретко и речиси невозможно.
Ве држи блиску до себе. Близината е најголем доказ дека тој е заинтересиран за вас.

error: Content is protected !!