ХОРОР: Во стан пронајдена мртва жена со завој преку устата, имала само 27 години

Веста продолжува веднаш по платената реклама.
Страшна вест го потресе Балканот. Без грам човечност. Како можеше да го стори тоа?!

Ниту во најлошите филмови нема вакво насилство, какво што мажот и направил на својата 27-годишна жена.
Врие на социјалните мрежи. Се бара негова осуда.

До сега е познато само дека тој имал 33 години. Но јавноста сака да го дознае целото негово име и презиме.
Полицијата ја пронашла мртва со тешки повреди на главата и завои преку устата.

Во Земун во стан во улицата Живка Петровица пронајдено е тело на млада жена (27).
Полицијата ја пронашла мртва со тешки повреди на главата и завои преку устата.

Станува збор за семејно насилство кое завршило со убиство и приведување на осомничениот – сопругот (33).

error: Content is protected !!