Градежен работник слушнал чудни звуци од под бетонска плоча – кога ја подигнал имал што да види

Стаорците секогаш ќе бидат сметани за непријатни штетници без оглед дали ги има на фарма или во семејна куќа, а она што никако не воодушевува е фактот дека тие се размножуваат сѐ повеќе.
Гризаат и јадат скоро сѐ, оставајќи ги мебелот и облеката уништени.
Градежни работници морале да уништат цела бетонска плоча на една куќа, а под неа пронашле сцена која може да се види во некои од хорор филмовите.
Погледнете и уверете се сами:

error: Content is protected !!