Продукцијата го дисквалификуваше: Адам поради непримерно однесување исфрлен – неговиот татко направи хаос

Сите зборуваат за Адам Лабуновски, македонскиот пејач кој влезе во „Задруга 6“.

Тој беше во центарот на вниманието откако му ја искубаа косата и започна да плаче, па во негова одбрана скокна Кристијан Голубовиќ.
Адам Лабунски и стана познат на јавноста за време на неговото учество на натпреварот „Ѕвезде Гранда“, но продукцијата го дисквалификува од натпреварот поради недолично однесување и покрај неговите големи вокални способности.
Адам по професија е пејач, а кариерата почна да ја гради по учеството на натпреварот „Ѕвезде Гранда“. Адам се истакна по одличните вокални способности, но многумина сепак го паметат по скандалот што го направи неговиот татко во вториот круг.
Да потсетиме, Марија Шерифовиќ се огради од овој натпреварувач, иако му е ментор, со образложение дека тој не ги слушал нејзините совети туку советите на неговиот татко, што во продолжение на емисијата предизвика жестока дискусија меѓу таткото на Адам и Ѓорѓе Давид, а беа кажани и тешки зборови.
– Адам е мојот проблематичен ученик од последната клупа кој си го прави своето – се пошегува Марија, но Ѓорѓе продолжи:

– Овојпат, сепак, го послуша вашиот совет.

– Слушнав дека татко му овојпат убаво се поздравил со Ѓорѓе Давид – ги известил сите Саша Поповиќ.
– Морам јавно да се извинам. Еден месец не можев да го преболам тоа што се случи – им рекол на сите таткото на Адам.

– Ниту ние! – му одговори со насмевка од Шерифовиќ.

– Овој пат не ја сменивме песната – со жалење заврши таткото на младиот натпреварувач.
Иако се чинеше дека страстите се смирија, Марија изненади многу следбеници со известувањето што го објави малку подоцна на својот Инстаграм:

– Би сакал да ги информирам сите луѓе кои ја следат „Ѕвезде Гранда“ дека натпреварувачот Адам Лабунски (кого го менторирав) беше дисквалификуван од понатамошно натпреварување од страна на продуцентската куќа поради несоодветно однесување. Наскоро ќе ви кажам кој од кандидатите кои беа неправедно елиминирани ќе се вратам, како и на кого ќе го потрошам мојот златен глас – напиша Марија.

Сега Адам е актуелен во Задруга, каде го брани Кристијан Голубовиќ, откако му ја искубаа косата. За тоа повеќе прочитајте ОВДЕ.

error: Content is protected !!