Адам на столбот на срамот: Влезе во нова кавга, овојпат со Ша кој му рече: Му влегуваш во дупе на Кристијан

Во тек е емисијата „Гледање снимки“. Следниот клип што беше пуштен го прикажуваше разговорот помеѓу Маја Маринковиќ и Крисијан Голубовиќ за Адам Лабунски.

Домаќинот Милан Милошевиќ потоа и даде збор на Маја:
Не ми е јасно зошто цело време се плеткаш со него, изгледа како да си во искушение. Ништо лошо – рече Маја.
Ајде да се дружиме – рече Адам.

Денеска му реков дека мора да биде силен, да се бори со сите сам, но тој е добро момче. Од кога дојде во пабот, се опушти и почнува да е сам, и мило ми е што се врати и се дружи со луѓе. Чудно е, но интересно – изјави Кристијан.
Тој се грижи да биде до Кристијан, бидејќи тој му дава заштита. Тој е таков, Адам му е драг, но мора да се одвои и да направи своја приказна – додаде Неца.
Морам да кажам дека имам почит кон него, го следам, многу е добар. Можеби си љубоморна затоа што тој не е таков со тебе – рече Адам.

Немам потреба да ви љубоморам, јас сум Ша и имам кариера зад мене – рече Ша.
Какви песни имаш зад себе – праша Адам.

Сега навистина се покажа дека немаш поим од ништо- додаде Ша.
Те познавам како реалити играч, не ја слушам музиката што ја пееш- додаде Адам.

Има луѓе кои се исклучуваат, а има и луѓе кои ние играчите на реалноста можеме да ги исклучиме – додаде Иван Маринковиќ.
Ја знаеш ли песната „Tange, daj malo tange sestro “ – праша Милан.

Знам, не знаев дека е негова песна, секоја чест – вели Адам.

error: Content is protected !!