(ФОТО) Лабунски зел капар за пеење на матура, матурантот починал – тој не сакал да ги врати парите

Македонскиот пејач Адам Лабунски е доста актуелен во влезот со „Задруга“, па цел Балкан зборува за него со денови.

Поради тоа, во јавноста се актуелизираше и една негова случка од минатото, која му остави црна дамка на кариерата.
Познатиот пејач Адам Лабунски, требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот починал.
Според коментарите на социјалните мрежи Адам, зел капар за тој настап и не сакал да ги врати парите.

-Зарем е возможно да нема ни грам човечност?!Зарем е возможно да нема ни малку сочувство и обзир спрема туѓата болка и тага? Да парите се поважни од загубата на млад живот СРАМОТААА!!!!
Зарем ние не сакавме да дојдеме на матурска наместо на погреб. RIP Stefan
Појаснување на статусот Матурантот за кој беше договорен пејачот Адам Лабунски за жал прерано не напушти во прилог ви ги приложуваме сликите од разговорот со горе споменатиот пејач на кои јасно се геда нечовечноста и алчноста за пари!!!!!

Тогаш во изјава за медиумите, Адам истакна дека е свесен дека погрешил и ќе се јави и ќе му се извини на семејството, а воедно и ќе ги врати парите.
Воедно тој порача дека во тој момент бил во тежок финансиски момент, затоа што близок член од семејството бил на операција, па поради тоа побарал време за да може да ги врати

error: Content is protected !!