(ВИДЕО) Хаос во македонска сендвичара: Купувач платил за кашкавал, а не добил: Каде е кашкавалот?

(ВИДЕО) Хаос во македонска сендвичара: Клиент направи драма – откако му го нема кашкавалот

Веројатно прво ќе помислите дека станува збор за шега или пак лажна вест, но откако ќе го погледнете видеото, ќе сфатите за што станува збор.
Во позната македонска сендвичара, клиент направи голем хаос, откако не бил услужен како што очекувал односно како што треба.

При порачката, тој посочил дека покрај другото, во тостот сака и кашкавал, за што е подготвен да плати.
И откако ја платил сумата за тостот, имало што да види.
-Каде е кашвакалот. Не сакам друг сендвич. Кажи ми каде е кашкавалот. Викни слободно и полиција ајде, кажи ми каде е кашкавалот, вели тој.

Откако вработена му вели дека кашкавалот се стопил, тој додава:
-Ми даваш тост од 100 денари, каде е кашкавалот? Кого сакаш викни слободно викни полиција, додава тој.

Погледнете го видеото:

error: Content is protected !!