Доцна вечерва: Патен правец во прекин поради опасна сообраќајна несреќа

Сообраќајот на магистралниот пат А2 Куманово – Крива Паланка, кај село Опила, од 21:10 часот е во прекин во двата правци.

Прекинот е поради сообраќајна незгода, информираат од АМСМ.

error: Content is protected !!