Недела е ден за уметност во пабот: Нема да верувате што правеше Адам без прекин (ВИДЕО)

Супер Цвета седела покрај базенот со колегите, и ја повикала Слаѓа Лазиќ да ја замоли да и помогне да го подобри физичкиот изглед и да ослабне килограми.

Ти дојде кај мене како кец на десетка, би сакал да се трансформирам овде. Зошто не можете да покажете што можете да направите? – предложи Цвета.
Навистина не можам, ти треба лента за трчење овде, не можеш ти чучневи да правиш, – рече Слаѓа.

Нашиот Адам Лабунски овојпат е помирен, но повторно знае да го привлече вниманието.
Кристијан Голубовиќ, Емил Каменов и Адам Лабунски решија креативно да го поминат слободното време кое е резервирано за одмор во Белата куќа во недела.
Тројцата седеа во пабот „Пријатели“, а додека Кристијан црташе, Адам го пушти гласот и ја комплетирал атмосферата.

Повеќе детали во видеото:

error: Content is protected !!