Тажна вест ја разбуди Македонија: Почина претседателот на Македонското лаборантско здружение

Тажна вест од рано утринава се споделува на социјалните мрежи, почина Драги Костовски.
Текстот продолжува веднаш по рекламата:
Текстот продолжува по рекламата.
Известување:

Штотуку ја примивме веста за смртта на нашиот долгогодишен колега, доскорешен претседател на Македонското лаборантско здружение на РМ Драги Костовски.
Искрено сочувство до неговото семејство.

Почивај во мир колега!
Б.Бешлиева

Претседател на СЗМЛСТРМ

error: Content is protected !!