Страотната вест брзо се прошири: Татко ја убил својата двегодишна ќерка и се обесил – вакво нешто не се памети во Србија

Страшна трагедија.

Вакво нешто не се памети со години.
Потресен е цел Балкан, од она што се случи денес.
Веста продолжува веднаш по рекламата:
Веста продолжува веднаш по платената реклама:
Татко од Вршац во Србија денеска околу 14:20 часот ја задушил својата двегодишна ќерка и нејзиното тело го фрлил во канал, пишува Телеграф.
Веднаш потоа се самоубил, а пред убиството испратил порака до својата сопруга со која бил во процес на развод, пренесуваат медиумите од Србија.
Веднаш штом ја прочитала пораката, жената повикала полиција, но веќе било доцна. Трагедијата се случила во семејната куќа на улицата Војнички трг во Вршац.

error: Content is protected !!