ФОТО: Што се случува со небото вечерва во Македонија – во овој град нешто е многу ЧУДНО

На социјалните мрежи доцна вечерва се појавија интересни, но и за многумина фотографии кои не се случајни.
Што се случува со небото вечерва во Македонија?

Според фотографиите кои се споделуваат на социјалните мрежи, вечерва небото во Охрид изгледа многу необично.
Дали е ова само случајност или не?

Пред само неколку денови на социјалните мрежи се појавија и други фотографии на небото, кои беа сомнителни. Дали нешто се случува?
error: Content is protected !!