Денес е 10.10 – дознајте ТРИ важни работи кои треба да се случат на ОВОЈ ДЕН

Нумеролозите веруваат дека 10.10. e најсреќниот ден во октомври – дознајте кои 3 важни работи ве очекуваат на ниво на енергија!
Секој месец имаме датум во огледало, а во октомври е 10.10 – денот кога нè очекуваат три важни настани и се буди креативната енергија, како што наведува нумерологијата.
Ова ќе биде најсреќниот ден во месецот, а бидејќи датумот на огледалото е во понеделник, тоа е одличен почеток на новата недела. Периодот е одличен за донесување важни одлуки кои можат да влијаат на иднината.

Кои 3 важни работи не очекуваат на 10.10?
Единицата е владетел на овој датум, што значи дека не чекаат големи шанси за нов почеток – врска, кариера, нов проект… Може да укаже и на нова романса, но и не повикува да се поврземе со другите и создавајте односи кои зрачат со добрина и љубов.
Поврзан е и со драконидниот метеорски дожд – ѕвезди кои паѓаат кои не повикуваат да трансформираме одредени работи во нашите животи. Тоа може да биде вашиот изглед, односот кон парите или преуредувањето на вашиот дом.
Астролозите забележуваат дека на 10.10. Меркур се движи во Вага. Во овој случај, Меркур ќе изгуби дел од својата сила, но тоа не значи дека воопшто ќе ни наштети. Напротив, неговиот престој во Вага ќе не смири и ќе ги направи повеќето луѓе емотивно стабилни. Пронаоѓањето заеднички јазик ќе стане полесно – особено за оние кои се сосема различни едни од други.
затоа на 10.10. создадете ги вашите намери да го промените вашиот живот на подобро, опуштете се, сонувајте, но и дејствувајте. Среќата нека ве следи на секој чекор!

error: Content is protected !!