Божидар со драматичен статус: Трет пат барам Брза помош – притисок не знам да мерам, пулсот е 150

Еден од највлијателните личности на социјалните мрежи во Македонија, Божидар Божиновски во последните денови преживува огромна драма од својот живот.
Во изминатите 24 односно 48 часа, тој влезе во отворена медиумска војна со повеќе личности, притоа објавувајќи работи за нив, што исто беше вратено и од нивна страна за него.

Ситуацијата изгледа е крајно сериозна, барем така може да се забележи по неговиот последен статус, кој нималку не е наивен.
Работата дошла до тој степен, да побара помош од Брза помош, вели дека не знае да мери притисок, а исто така има и висок пулс.

-Трето ѕвонење на 194, уште не сакаат да дојдат. Не знам да мерам притисок, а ако ве интересира како изгледа 150 пулс елате си, пишува Божидар.
На ова има различни коментари, некои му се потсмеваат, други му даваат поддршка, а со сериозен пристап се јави докторот Ненад Лазаров, кој му напиша:
„Да праќам екипа?“, на што Божидар додава: „Не, ќе дојдат од Систина“.

error: Content is protected !!