Лошата вест брзо се прошири: Од водата е извлечено тело на 12-годишно девојче

Најнова вест.. за жал со лош исход.

Лошата вест брзо се прошири на регионалните медиуми.
Припадниците на службата за заштита и спасување, со помош на жители, извлекле тело на 12-годишно девојче од реката Морача во Црна Гора.
Според црногорските медиуми, случајот бил пријавен околу 14 часот.
Стнаува збор за 12-годишно девојче, а засега не е позната причината за давењето.

error: Content is protected !!