(ВИДЕО) СКАНДАЛ: Грчки навивачи сред Скопје нападнаа дете со дрес на Вардар

Веста која ја потресе Македонија.

Како можеле?
Веста продолжува веднаш по рекламата:
Се дрзнале да нападнат мало, безпомошно дете.

Какви навивачи сте вие, каква етика имате?! НЕМАТЕ!
Денеска на Рекорд, во центарот на Скопје, се случил инцидент кога грчки навивачи нападнале момче кое носело дрес на Вардар.
Навивачите го нападнале момчето, по што морала да реагира и полицијата и да спречи посериозен инцидент.
Грчките фанови пристигнале за дуелот меѓу женските екипи на Металург и ПАОК, кој ѝ припадна на екипата од Грција со 31-20.

error: Content is protected !!