ФОТО: Пешадискиот баталјон при АРМ „нападнат“ со молотови коктели

Сцени како што ретко се гледаат.

Вакво нешто воопшто не е посакувано.
Оган, напади, лелеци, викотници.

Текстот продолжува веднаш по рекламата:
Впечатливи моменти од обуката на припадниците од вториот пешадиски баталјон за време на вежбата „Кфор 31“, пренесе 4NEWS.mk
Ова се фотографии при изведување на постапки во справување со огнена опасност предизвикана од молотови коктели.

error: Content is protected !!