Трагедија во Охрид: Тело на почина жена извлечено од езерото

Од водите на Охридското Езеро e извлечено безживотно тело на постара жена.

Полицијата истражува за тоа како настанал трагичниот случај.

Случајот во СВР Охрид го пријавиле граѓани.

error: Content is protected !!