Лоба pеволтирана: Од 4500 до 5000 денари плаќаме парно секој месец, а парно нема!!?

Таа на социјалната мрежа „Твитер“, остро реагира за парно греењето во Скопје, велејќи дека секоја зима парно греењето во Центар е слабо.
„Ова е срамота“, пишува Лоба.

Целиот твит на Викторија Лоба, во продолжение:
Од 4500 до 5000 денари плаќаме парно секој месец а парно нема!!??
Се грееме со клима дома, срамота е ова СРАМОТА!!! Секоја зима е слабо парното во центар, додека оваа зима изгледа воопшно нема ни да има. А ако не платиш сметка низ нос ќе ти ги извадат парите со тужби со се

error: Content is protected !!