Брза помош пристигнала поради еден судир, пред нивни очи се случил уште еден: Карамбол од удари во Белград

По малку необична ситуација.

Додека Брза помош реагирале при сообраќајна несреќа, пред нивни очи се случила уште една.
На булеварот Никола Тесла кај Палатата Србија вечерва се случиле два судари, еден по друг.
Се дознава дека брзата помош на оваа локација дошла поради судир во кој едно лице е повредено. Додека биле на интервенција, пред нив се случил уште еден судир.
Во Булевар Никола Тесла е испратена уште една екипа за итна помош поради нова сообраќајна несреќа.

error: Content is protected !!