Стапица за cпoнзоpуши: Македонски јутјубер сака да фати девојка со скап автомобил – погледнете што направи таа

Јутјубот во Македонија се повеќе добива нови корисници, кои прават содржина интересна за својата публика.

Интересно е видеото кое се споделува, а истото го подели мислењето во јавноста. Според едни е „наместено“, а други пак се сигурни и тврдат дека вакви примери има многу, па и ова е вистина.
Во коментар очекуваме ваше мислење за видеото.
Стапица за cпoнзоpуши: Македонски јутјубер сака да фати девојка со скап автомобил.

По теркот на западните јутјубери, кои поставуваат стапица за да откријат дали некоја девојка е спонзоруша, тоа го направи и македонскиот јутјубер.
Резултатот е во најмала рака интересен за гледање и остава простор за дискусија.

-Прв во Македонија. Оваа најава ја давам после видеото дека потрошив 5-6 часа за снимање.
После тоа снимав дома најава. Парт 2 ќе биде најверојатно во Скопје.

Имаше многу големи проблеми, може ќе ме пријават во полиција, може ќе ме тужи, но ова го правам за вас.
Уживајте во видеото и ќе видите сега што ќе се случи:

error: Content is protected !!