Македонија шокирана: Голем пожар во познат ресторан – најмалку две лица загинале

Фото – Илустрација
Вонредна и најнова вест.

Вест која ја потресе цела Македонија.
Ваква загуба не се памети долго време.

Оваа вест се прошири брзо. Цела Македонија тагува.
Веста продолжува веднаш по рекламата.
РЦУК Битола информира дека ТППЕ Битола е со интервенција кај ресторантот Кисела Вода.
Според нив, од 16,27ч. се интервенира со едно пп возило и со пет пожарникари.
До овој момент има пријавено дека има две човечки жртви.
Интервенцијата е во тек, а екипите се на терен.

error: Content is protected !!