Фамилијата веќе петти ден го бара 31-годишниот Ванчо: СПОДЕЛЕТЕ било каква информација

Ванчо Митев (31) од Старо Владевци исчезна на 27.10 кога во 20:00 часот му се губи секаква трага откако го напуштил својот дом.
Облечен е во тексас палто, црни фармерки и црни патики.
За било какви информации, контактирајте го следниот телефонски број: 076 309 585.
СПОДЕЛУВАЈТЕ: ФАМИЛИЈАТА ВЕЌЕ ЧЕТВРТИ ДЕН ГО БАРА ВАНЧО МИТЕВ ОД ВЛАДЕВЦИ!
Ванчо Митев (31) од Старо Владевци исчезна на 27.10 кога во 20:00 часот му се губи секаква трага откако го напуштил својот дом. Облечен е во тексас палто, црни фармерки и црни патики. За било какви информации, контактирајте го следниот телефонски број: 076 309 585, пишува Струмица Денес.

error: Content is protected !!