ВИДЕО за кое зборува цела Македонија: Погледнете ја девојката која игра страствено со пејачот Кисми

Македонскиот пејач Сашко Нојкиќ кој сите го знаат под уметничкото име Цаки Кисми, направи вистински хаос во кафеана во Македонија.

Видеото кое го сподели самиот тој е главна тема на социјалните мрежи.
На истото се гледа како буквално тој знае да ја крене цела кафеана на нозе.
Една од гостинските до толку ја погодија песните, што ја натера буквално да се расположи до максимум.
Сепак, кај нас и не е чудно, што има многу негативни коментари за ова видео, а секако има и позитивни.
Кој е вашиот коментар?

error: Content is protected !!