Фејсбук повторно во проблеми: На корисниците им се прикажуваат објави од сомнителни луѓе

Популарната социјална мрежа Фејсбук повторно има проблеми во работата, а од компанијата се уште не се огласиле по ова прашање.

Од утрово сајтот за следење на веб-страницата Down Detector добива извештаи од голем број корисници кои имаат проблеми со Фејсбук.

Според статистиката на споменатиот сајт, најмногу проблеми имаат корисниците на мобилната апликација Фејсбук, потоа веб верзијата на услугата, а помал број корисници имаат и проблеми со логирање на Фејсбук.

Корисниците пријавуваат проблеми како што е нивната почетна страница да не ги прикажува објавите на нивните пријатели. Наместо тоа, можете да ги видите објавите на непознати и сомнителни луѓе кои можат да се видат на страниците на познати луѓе.

Засега нема официјални информации од Фејсбук и не е позната причината за споменатите проблеми со кои социјалната мрежа се соочува од утрово.

error: Content is protected !!