ВАЖНО: Потребно е направите UPDATE на вашата Фејсбук мобилна апликација на Play store

Итно и важно. Секој мора да направи ажурирање.

Се огласија и од Фејсбук.
Социјалната мрежа Фејсбук утрово ја „апдејтуваше“ (ажурираше) својата мобилна апликација на сите телефони со Андроид систем (Самсунг, Шаоми итн.).
За да ја користите новата ПОДОБРЕНА верзија на мобилната апликација на Фејсбук, се што треба да направите е на Play store да ја „апдејтувате“ (АЖУРИРАЈ или UPDATE) вашата апликација за оваа социјална мрежа.
НА ОВОЈ ЛИНК МОЖЕТЕ ДА ГО СТОРИТЕ ТОА.

error: Content is protected !!