„Извини“ што чини 5.000 евра: Во центарот на Скопје осамна билборд кој стана вистински хит на Твитер

Вчера во центарот на Скопје осамна билборд кој веднаш стана хит на социјалните мрежи.

Билбордот едноставно гласи „Извини Мони“ и е потпишан од „Д“, па многумина претпоставија дека станува збор за момче кое згрешило, па сега јавно ѝ се извинува на девојката.

Како и секогаш кога ќе се појави некоја интересна тема во јавноста, ни овојпат Твитерџиите не задоцнија со своите шеги, а еве дел од нив:

error: Content is protected !!