Потег кој ги шокираше сите: Пред да даде отказ, знаете ли што направила Софијанова?

Е ваквиот потег ги изненади сите. Ретко кој можеше да го очекува ова.
Да бидете искрени, дали и некој од вас помислил на нешто такво?
Веста која сите ја примија со изненадување.
Текстот за Софијанова продолжува веднаш по рекламата:
Пред да даде отказ, поранешната директорка на Детската клиника, Аспазија Софијанова и ги вратила на Клиниката сите исплатени средства, информираше министерот за здравство Беким Сали во одговор на новинарско прашање на денешното одбележување на Светскиот ден на предвремено родени бебиња.
Директорката на Детската клиника заедно со директорот на Клиниката за Онкологија, Нино Васев минатиот месец поднесоа оставки, откако во јавноста излегоа информации дека си исплаќале високи додатоци за дежурства и прекувремена работа.

error: Content is protected !!