ЖАНЕ ОД ПРИЛЕП: Скопјанките можат вода да ми носат

ЖАНЕ ОД ПРИЛЕП: Скопјанките можат вода да ми носат
На социјалните мрежи се појави ретро објава, која датира од пред неколку години.
Таа повторно е актуелна, а истата ја објави популарната Фросина Фро на својот Фејсбук профил.
Фросина споделува фотографија, на која се гледа насловот „ЖАНЕ ОД ПРИЛЕП: Скопјанките можат вода да ми носат“
На сето тоа и таа не премолчува, туку возвраќа во свој стил.
„..ок, дојди со стомните до патарина!“, пишува Фросина.

error: Content is protected !!