Марија Пијанманов со сопругот: „Поздрав од Париз мали македончиња“

Можеби ги мразите, некои и ги сакаат, но едно е сигурно – факт е дека ги следите и ви се интересни, од која причина, тоа е нешто сосема друго.

За кого станува збор? За среќно заљубената двојка Марија Пијанманов и Констандин Плевнеш.
Доста аткративно е едно од нивните последни видеа на социјалните мрежи, каде првично ги учат своите следачи неколку зборови на француски јазик.
Марија подоцна објаснува како во Франција сите носат маски, дури и птиците, затоа што во друг случај ќе следува казна. А за крај бара нејзиниот сопруг да даде и некоја порака.
-Поздрав до сите мали македончиња, вели тој, а потоа следува бакнеж од Марија за крај на видеото.
Коментарите не се на нивна страна, видеото кое е објавено убаво се слуша од сопругот на Марија Пијманов, Констадин Плевнеш „поздрав од Париз мали македончиња“ што не е вкусно. Дел од коментарите се тотално во право:

Ехее, вакви ни се повеќе од пола од естрадава и тоа не само музичка туку и политичка, бизнис како и интелектуална естрада – пpоcтитуција на страстите…

error: Content is protected !!