Машина што може да изгради куќа за само два дена: Погледнете го видеото што ги остави ѕидарите без зборови (ВИДЕО)

Машина што може да изгради куќа за само два дена.

Погледнете го видеото што ги остави ѕидарите без зборови
Куќа направена без ниеден мајстор, од темел до покрив. Неверојатна роботизирана градежна машина го воодушеви целиот свет поради нејзината способност брзо и правилно да реди тули, така што објект од темел до покрив може да изгради за само неколку дена.
Машината има назив „Хадриан икс“ и се карактеризира со висок квалитет и одлична автоматизација, а корисниците што го виделе видеото на интернет коментираат дека благодарение на оваа машина веќе нема да ни требаат мајстори за изградба на куќа.
Покрај тоа што брзо ги реди тулите, машината ги обликува и во посакуваната структура на објектот. Погледнете го видеото и дознајте како може да се изгради куќа за само два дена.
Погледнете го видеото:

error: Content is protected !!