(ВИДЕО) Специјалци на сите страни: Врие од полиција во Арачиново вечерва

Вечерва зголемен број полициски сили е забележан во Арачиново, јавува ТВ21.
Од сликите на теренот се гледа дека полицајците припаѓаат на специјалните полициски единици. На теренот има повеќе видови полициски возила.
ТВ21 додава дека неколку пати се обиделе да контактираат со МВР за да добијат информација што точно се случува, но тие не одговориле.
Во продолжение видеото од Арачиново од ТВ 21:

error: Content is protected !!