Катарски милионер повика новинарка во неговото Ламборџини и ѝ подари пакет – погледнете ја нејзината реакција (ВИДЕО)


Катарски милионер повика новинарка во неговото Ламборџини и ѝ подари пакет (ВИДЕО)
Дописничката на ESPN и радио програмата Перос де Кале, аргентинската новинарка Софија Мартинез известувала во живо од Светското првенство во Катар кога ѝ пришол катарски милионер и ја поканил во своето луксузно Ламборџини.
На едно од автомобилските седишта имало црна кутија со мала верзија на трофејот од Светското првенство со лак.
„Дали е за мене? прашала Софија, а богаташот ѝ одговорил: „Да, твое е“.
Кога ја отворила кутијата, Софија видела мобилен телефон вреден најмалку 1000 евра. Новинарката го прифатила подарокот, но многумина ја предупредиле дека тоа не требало да го направи бидејќи, како што тврдат, зад сѐ се крие намерата на богатиот Катарец.
Софија е во врска со новинарот Диего Леука, кој исто така деновиве е во Катар, од каде известува за првенството.

error: Content is protected !!