(ВИДЕО) Весна Бејби не издржа: Имате ли бре вие памет? Да сум на ваше место – ЕВЕ што ќе направам


Актерката Весна Петрушевска се огласи на социјалните мрежи по денешните дојави за 6омби.
Петрушевска ги повика властите да си поднесат оставки поради постојаните дојави за 6ом6и и неспособноста за пронаоѓање на лицата или лицето и расчитување на случаите.
-Имате ли памет, бре. Девет средни училишта, трговски центар, Џевахир сити. Три месеци не’ малтретирате со вашата неспособност, дојави за 6ом6и. Побарајте помош од странски служби, од било каде и дадете си оставки.
Ова е ненормална работа што вие се правите. Колку сте вие неодговорни, неписмени и недоветни. Луѓе се во прашање, деца. Секое дете оди под стрес кога оди на училиште поради дојави за 6ом6и.
Три згради се симнавме долу, не знаете колку е тоа одвратно и страшно, со сирени, стари луѓе кои не можат да одат, не можат да се симнат. Не смеете лифт да употребите. Важно има секој ден дојава за 6ом6а, а вие ништо не правите. Можеби и правите, не знам, ама не ве гледам дека правите. И дајте си оставки нека дојдат некои кои повеќе знаат, порача Петрушевска.

error: Content is protected !!