(ВИДЕО) Новинар на Ковачевски му даде леб и фискална сметка – погледнете што одговори премиерот

Еден од присутните новинари му даде леб и фискална сметка на премиерот Димитар Ковачевски на прес конференција.
Според него, лебот бил купен пред 10 минути, односно пред прес конференцијата, а цените не се намалени.
Ваквиот потег на новинарот следи по најавата за намалување на прехранбените производи.
Во продолжение видео:

error: Content is protected !!